Sortiment

100% säkert ID & identifiering av alla typer av djur.

Beställ via 041-870 870 eller skicka beställningen till sales@btsid.com

Forskare / Labb

PIT Tag

PIT Tag är en elektronisk glastransponder som innehåller ett ID-nummer. Storleken är ungefär som ett risgryn och används för att ID-märka och identifiera alla sorters djur och fiskar.

PIT Tag Avläsare

BTS-ID har en mängd varianter av handläsare för alla typer av djur och fiskar som är ID-märkta med PIT Tags. Alla våra PIT läsare, läser vanliga ISO FDX-B PIT Tags.

Pit Tag Antenner

Vi har antenner i en mängd olika storlekar och former, för att passa både stora och små djur. Det finns PIT Tag antenner som djuren eller fiskarna passerar förbi eller igenom. 

100% säker ID & identifiering till alla typer av djur & fiskar med PIT tags & läsare från BTS-ID®.

​Med över 30 år i branschen hjälper vi dig att hitta rätt PIT Tag, PIT läsare och PIT antenner oavsett om du studerar djur i det vilda eller i labbmiljö. Vi har alltifrån små handläsare till stora specialbyggda stationära PIT antenner och system.

Är du forskare hjälper vi dig att identifiera alla typer av djur och fiskar. Alltifrån beteende forskning och hur små gnagare, fåglar, vilda djur rör sig, vart de passerar, till avelsprogram och lax identifiering inom fiskerinäringen eller i det vilda.

Även i Labb är det ofta av största vikt att med 100% säkert kunna garantera att ID-märkta djur, ofta möss eller råttor är rätt individ. Med våra PIT Tag har du garanterat unika ID-nummer och du är säker att det är rätt individ som du har avläst.

Vi har även läsare och mjukvara som låter dig namnge individer som då syns på displayen. Istället för att djurets ID-nummer visas vid avläsning ser du namnet du angivit. Du kanske har en grupp med möss som du vill särskilja. Då namnger du helt enkelt alla individer i den gruppen med önskat namn. På så sätt går det snabbt och enkelt att hålla koll på olika individer eller olika grupper.

 

Kontakta oss idag för en lösning av era projekt!

Varmt välkomna till oss på BTS-ID®!

R F I D

Hur fungerar RFID i PIT Tags, PIT läsare och PIT Antenner?

RFID står för Radio Frequency Identification.

RFID är ett automatiskt identifikationssystem som kommunicerar med hjälp av lågfrekventa radiosignaler.

RFID består av en sändare och mottagare (Läsaren), som skickar en radiosignal till chipet. Chipet svarar och skickar då tillbaka en radiosignal som innehåller transponderns kod (ID-nummer).

Denna kod visas sedan på läsarens display.

 

Beställning via formulär

Fyll i formuläret nedan vid frågor eller beställningar så hör vi av oss så fort som möjligt!